Vacatures

Allround Prothese-technicus (38 uur)
Zet je tandtechniek skills in en join ons team!

Ben jij gek op tandtechniek en wil je een carrière waarin je mensen weer zelfverzekerd laat lachen? Bij Dentallux Tandtechniek hebben we dé perfecte job voor jou. Geen relevante opleiding of ervaring? Laat je dan omscholen tot Allround Prothese-technicus!

Over ons
Dentallux is een middelgroot tandtechnisch laboratorium in Apeldoorn, waar we vooroplopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandtechniek. Ons doel is om mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en stralende lach. Bij ons vind je een jong en dynamisch team, waarbij jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Jouw rol
Als Allround Prothese-technicus ga je aan de slag met prothesen en voer je eventueel prothesebehandelingen uit. Je werkt samen met een gedreven team aan prothese-werkstukken, waarbij kwaliteit voorop staat.

Jouw profiel

Je hebt
●  Een passie voor tandtechniek;
●  Een leergierige instelling;
●  Interesse in de nieuwste digitale ontwikkelingen op tandtechnisch gebied.

Je bent
●  Beschikbaar voor 38 uur per week (minder is bespreekbaar);
●  Communicatief vaardig;
●  Representatief;
●  Nauwkeurig;
●  Flexibel met een servicegerichte instelling.

Wat biedt Dentallux jou?
Je komt terecht in een talentvol, gezellig en snelgroeiend informeel bedrijf met veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We bieden een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring.

Geïnteresseerd?
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij Dentallux Tandtechniek? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@dentallux.nl. We kijken ernaar uit om van jou te horen en samen te stralen!

Wie zijn wij
Wij zijn een middelgroot tandtechnisch laboratorium waar we alle facetten op het gebied van de tandtechniek beheersen.Onze visie
Dentallux ondersteunt de tandheelkundige behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal een stralende lach.Voldoe jij aan bovenstaande punten, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiemail en cv naar info@dentallux.nl

Onze visie
Dentallux ondersteunt de tandheelkundige behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal een stralende lach.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Dhr. J. Willemsen, Bonaire 6, 7332 BN APELDOORN, telefoon: 055-5330746.